Pakračani od 1. rujna ove godine poljoprivredne i auto dijelove mogu nabavljati po izuzetno povoljnim cijenama u novootvorenoj trgovini Darden smještenoj u ulici Matije Gupca u Pakracu (bivši Citroenov auto salon). Darden je smješten u prostranom lokalu od 140 četvornih metara u kojem obitavaju dvije uslužne i servisne djelatnosti. Glavni dio zauzimaju auto dijelovi tvrtke CIAK auto čije je zastupstvo za ovaj dio županije dobio upravo Darden. U ponudi imaju velik broj auto dijelova za sve vrste vozila. Posebno naglašavaju široku paletu motornih ulja, filtera, kočnica, elektrike, remenja za veliki i mali servis, auto guma, aditiva za motore te bogat program autokozmetike. Gotovo 4000 različitih artikala garantira da ćete u Dardenu pronaći sve što vaše vozilo treba, a ukoliko ga ipak ne pronađete, on će hitnom narudžbom stići isti dan ili najkasnije idući radni dan. Nakon analize tržišta, asortiman je većinom prilagođen vrsti i starosti vozila koja egzistiraju na našem području pa je mala vjerojatnost da ćete iz ove trgovine otići neusluženi.


Ono čime se u Dardenu posebno ponose je izdvojeni novouređeni prostor za servis vozila koji će biti otvoren za desetak dana, a u njemu ćete moći obaviti sve vrste brzih servisa (izmjenu ulja i filtera, kočnica, amortizera te vulkanizacijski servis uz sve što on podrazumijeva i sl.) po iznimno niskim cijenama ili čak besplatno.
Iz ponude posebno izdvajaju brandove tvrtke CIAK auto koji su izuzetno povoljni cijenom, a kvalitetom su u uobičajenom ili višem rangu u odnosu na konkurenciju. Pogodnost koju uz to nose je i njihova besplatna ugradnja što se odnosi na odabrana motorna ulja, filtere, gume i akumulatore. Kod auto-guma izdvajaju Lassa gumu koja je po kvaliteti u rangu Save, no cijenom povoljnija. Njena montaža, primjerice, za buduće vlasnike bit će besplatna. Ukoliko pak kupujete akumulator, donesite stari jer vam on uz postojeće popuste nosi i dodatnih 10% popusta na cijenu. Montaža - besplatna.


U drugom, nešto manjem dijelu trgovine (60m2) nalazi se šumarski i poljoprivredni program iz kojeg izdvajaju traktorske dijelove dnevno dostupne za IMT, Ursusa, Zetora, dok su za ostale modele dijelovi dobavljivi u roku jednog radnog dana. Cijenama su, tvrde, najpovoljniji u okruženju, a razlike se kreću i do 30% u njihovu korist. Servisni dio pokriva i sve vrste popravaka kosilica i trimera, a zatreba li vam novi stroj – u Dardenu su ovlašteni zastupnici za Husquarnu.
Sve to treba i platiti, a u Dardenu nude razne pogodnosti. Na gotovinu imate 10% popusta, možete platiti i karticama na 12 rata bez kamata kao i potrošačkim kreditima PBZ i ERSTE banke također na 12 rata bez kamata.

DARDEN d.o.o. Pakrac,
Matije Gupca 51 (bivši Citroen);
RADNO VRIJEME 08:00 – 16:00;
Kontakt
034/273-628;
098/757-525 (trgovina)
098/757-020 (servis)