Rješavanje pitanja oborinskih voda na Pilanskom putu zbog kojih se često događaju i prometne nesreće, raskopani asfalt i neuređena cesta na Leptirovom brdu, potreban priključak na kanalizaciju na sjevernom dijelu grada te čišćenje jaraka, zahtjevi su članova Mjesnog odbora Pakrac - sjever.

Članovi odbora upitali li gradonačelnicu Anamariju Blažević postoji li mogućnost da se dvije slijepe ulice, Basaričekova i Zvonimirova, spoje u jednu na što je Blažević odgovorila kako na tom području nisu riješeni imovinsko - pravni odnosi.

Kada se mijenjala plinska mreža u Ulici Mate Lovraka na područje gdje se nalaze četiri obiteljske kuće nisu provučene instalacije i ta domaćinstva nemaju mogućnost priključenja na plin, istaknuo je predsjednik MO Marijan Gašpar.

Jedan od glavnih problema članovi odbora istaknuli su postajanje „divljih kanalizacija“ u jednom dijelu Gundulićeve ulice koje su građani davno iskopali,  nemaju septičke jame, ali niti mogućnost priključka na kanalizaciju što smatraju nedopustivim da takva situacija postoji u samom gradu. Između ulice sv. Roka  i Psunjske građani se tuže na stalno plavljenje kanala prilikom veće količine oborina, polovina ulice sv. Roka nema mogućnost priključaka na plin, kanalizaciju i vodu, a članovi odbora ukazali su i na problem postojeće deponije smeća na kraju ulice Jana Žiške.