banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

IZVOR FOTOGRAFIJE: URED PREDSJEDNICE RH, Tomislav Bušljeta
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović primila je jučer u svome uredu požeško - slavonskog župana Alojza Tomaševića, pakračku gradonačelnicu Anamariju Blažević, predsjednika Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika Miroslava Ivančića te dopredsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Željka Grgića.
Župan Tomašević upoznao je predsjednicu sa problemom prometne izoliranosti Požeško - slavonske županije te stanjem u gospodarstvu i poljoprivredi. O početku Domovinskog rata u Pakracu i ulozi koju je imao u obrani Hrvatske govorili su Miroslav Ivančić i Željko Grgić dok je gradonačelnica Anamarija Blažević istaknula problem prisutnih ruševina u gradu nakon više od 20 godina, a koje ugrožavaju turizam i gospodarstvo, te govorila o logoru Bučje i 22 osobe za koje se još niti danas ne zna sudbina, kao i o posmrtnim ostacima dr. Ivana Šretera koji do danas nisu pronađeni.
Tom prigodom pakrački i županijski predstavnici pozvali su predsjednicu da posjeti Požeško - slavonsku županiju i grad Pakrac.
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić