banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Ivan Švasta iz Pakraca novi je predsjednik Savjeta mladih Grada Pakraca koji je na ovu dužnost na mandat od tri godine  jednoglasno izabran na konstituirajućoj sjednici što je danas održana u maloj vijećnici u zgradi gradske uprave.

Uz njega članovi Savjeta su Kristina Grgić, Antonio Ivanović, Vilim Svjetličić i Kristina Špelić, a njihovi zamjenici su Stefani Čenan, Leonardo Luksetić, Karlo Rek, Patrik Sabo i Grgur Špančić.

Uz nazočnost stručne suradnice za društvene djelatnosti gradske uprave  Dubravke Špančić, sjednicom je predsjedao Miroslav Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća Pakrac, čestitavši novom predsjedniku na izboru te izrazio nadu da će ova generacija mladih svojim djelovanjem i radom u Savjetu donijeti nove ideje i inicijative koje će doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu mladih u Pakracu. Naglasio je kako će u svim svojim aktivnostima imati podršku od Grada i Gradskog vijeća.

Natječaj za isticanje kandidatura za izbor u Savjet mladih bio je objavljen dva puta, u prosincu i veljači, kada su na drugom roku pristigle valjane kandidature.

Ivan Švasta zamijenio je dosadašnjeg predsjednika Savjeta Denisa Relotu.

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić