Pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević nova je predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Požeško-slavonske županije koja je večeras jednoglasno izabrana na izbornoj skupštini održanoj u stranačkim prostorijama HDZ-a u Požegi.

Uz nazočnost brojnih članica i članova županijskog HDZ-a, skupštini su prisustvovali i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, dožupan Ferdinand Troha, Franjo Lucić, saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Darko Puljašić, predsjednik GO HDZ-a Požega, Boško Obradović, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jakšić i Ante Brkić, tajnik GO HDZ-a Požega.

Anamarija Blažević tom prilikom zahvalila se na ukazanom povjerenju i pozvala da se što više žena svojim znanjem i radom aktivno uključi u rad ove organizacije te dodala kako će njezin rad biti nastavak rada i pakračke gradske organizacije koju je vodila, a čije su članice marljivo radile na promicanju važnosti uloge žena u politici i njihovom doprinosu u svakodnevnom životu. Istaknula je kako će i dalje zalagati za afirmaciju žena u svim segmentima društva, poticati nacionalnu politiku za promicanje jednakosti žena, borbu protiv nasilja nad ženama i mladima te njegovati humanitarnu djelatnost po kojoj je zajednica posebno prepoznatljiva u društvu.

Anamariju Blažević na mjestu predsjednice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Pakrac naslijedila je dr. Kristina Milek, specijalistica radiologije u pakračkoj bolnici i dugogodišnja članica pakračke organizacije.