banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Kino Hrvatskog doma dr. Franjo Tuđman od 3. srpnja zaključilo je sezonu te je počela ljetna stanka koja će trajati do sredine kolovoza. Od programa KPD "Sloga" trenutno nudi  besplatne glazbene radionice za mlađe, doznajemo od tajnice Dubravke Špančić.

Glazbene radionice koje od sredine lipnja vode naši mladi sugrađani i prošlogodišnji pobjednici na glazbenom natjecanju Antene Zagreb “Glazbom STOP maltretiranju“ Toni Mandušić i Grgur Špančić  trenutno pohađa 14 osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Oni se sastaju dva do tri puta tjedno gdje kroz neformalno druženje uče o glazbi, pjevanju i sviranju gitare, bas gitare ili bubnja.

Radionice će se održavati dok  bude  interesa, a cilj je da se djeca nastave družiti i svirati i međusobno dijeliti ljubav prema glazbi kako bi eventualno osnovali i bend, dodaje Špančić.

Svi su dobrodošli bez obzira imaju li instrumente ili nemaju jer su Toni i Grgur pobjedom na glazbenom natjecanju osvojili glazbene instrumente za cijeli bend na ime škole u Daruvaru koji  su smješteni u Hrvatskom domu i na raspolaganju su polaznicima radionica.

Oni koji se žele naknadno uključiti još nije kasno i  informacije mogu dobiti na brojeve 099 788 43 43 (Toni Mandušić) i 098 932 38 05 (Grgur Špančić).

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić