Završna priredba polaznika Dječjeg vrtića "Maslačak" iz Pakraca, koja je večeras održana ponovo je do zadnjeg mjesta ispunila Gradsku sportsku dvoranu u Pakracu i potvrdila da se radi o jednoj od najposjećenijih tradicionalnih manifestacija u gradu.

glavna

Tijekom jednosatnog programa mnogobrojnim okupljenima među kojim su uglavnom bili roditelji, djedovi, bake i ostala rodbina, predstavile su se sve odgojne skupine, od najmlađih jaslica, skupine malih engleza  pa sve do predškolaca matičnog te područnih vrtića pod Kalvarijom, iz Badljevine, Prekopakre i Donje Obriježi. Ideja i kreacija nije nedostajalo ni ove godine pa su parketom pakračke dvorane plesali i pjevali mali kauboji i kaubojke, žabice, bilo je tu i pačića i labudica, pčelica, plesača i plesačica u šarenim kostimima, te likova malaca iz poznatog animiranog filma.

13320786_499495230241966_5320862569618521069_o

Sve njih pozdravili su Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića "Maslačak", i Tomislav Petrač, pročelnik pakračke gradske uprave, zahvalivši svim odgajateljicama i zaposlenicima što su u pripremu ove priredbe uložili puno truda, a posebno djeci koja su marljivo uvježbala plesne korake što su nagradili i posjetitelji velikim pljeskom.

VIDI FOTOGALERIJU