Na 15. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića naše županije jučer održanom na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi kojeg je organizirao Hrvatski olimpijski odbor i Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege, 40 mališana pakračkog matičnog i područnih vrtića ostvarili su zapažene rezultate i vratili se kući s dvije zlatne i jednom srebrnom medaljom te ekipnim trećim mjestom.

2

Zlatne medalje  u bacanju loptice osvojili su Tea Štamf među djevojčicama i Dorijan Jozipović među dječacima dok je srebrna bila Dunja Svjetličić u disciplini skok u dalj. U ekipnoj konkurenciji 10 vrtića i 400 mališana s područja naše županije, djeca iz „Maslačka“ su osvojila bodove dovoljne za ekipno odlično treće mjesto.

„Naši mališani sudjelovali su još i u utrci na 50 metara te u malom nogometu gdje im je pehar umaknuo za dlaku. Svi su se odlično zabavili, a to je i cilj ovakvog okupljanja. Naš vrtić svake godine sudjeluje na olimpijskom festivalu dječjih vrtića i djeci je to uvijek lijepo iskustvo“, rekla nam je Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića „Maslačak“.

3