Najpoznatije filmske skladbe bile su tematika sinoćnjeg koncerta učenika Osnovne glazbene škole Pakrac održanog u pakračkoj gradskoj vijećnici, a koji se drugu godinu za redom pokazao vrlo popularnim među učenicima i roditeljima.

2

U nešto manje od sat vremena koncerta tridesetak učenika svih dobnih skupina izveli su neke od najpopularnijih filmskih tema, tako je koncert otvorio veliki zbor i vokalna skupina „Contesse“ izvevši skladbu iz animiranog filma „Kralj lavova“, uslijedile su potom poznate teme iz filmova „Gospodar prstenova“, „Čarobnjak iz Oza“ i„Shrek“.

3

Osim izvedbi vokalne skupine i solo točki učenica Marte Filipović i Ane Kobetić, nastupili su i Lovro Olivier na klaviru s skladbom iz animiranog filma „Mala sirena“, a kvartet blok flauta izveo je skladbu iz filma „Knjiga o džungli“.

Pakrački učenici izveli su i skladbe iz poznatih hrvatskih filmova te je gromoglasni pljesak publike dobio i Komorni tamburaški orkestar sa skladbom iz filma „Duga mračna noć“, a koncert je završio najmlađima, polaznicima predškolskog solfeggia koji su otpjevali pjesmu „Dobro jutro“ iz najpoznatijeg hrvatskog dječjeg filma „Vlak u snijegu“.

4