maturanti naslovna

Danas su učenici završnih razreda Srednje škole Pakrac obilježili kraj srednjoškolskog obrazovanja na igralištu pored škole, takozvanom norijadom, odnosno ludim danom. Ravnatelj Dario Čilić i pedagoginja Anita Adžijević su prigodnim govorima ispratili maturante gimnazije, medicinskog i fizioterapeutskog smjera, građevinskih tehničara i soboslikara. Tom su prigodom svim maturantima podijeljene ruže, a nagrađeni su i najistaknutiji učenici.

Tara Celec najucenica

Najbolja učenica generacije, prema ocjenama i vladanju je gimnazijalka Tara Čelec, sestra prošlogodišnje nositeljice iste titule, Nike, što je najbolji dokaz kako su roditelji s njima odradili fantastičan odgojno-obrazovni posao i servirali ih na brušenje Srednjoj školi Pakrac. Najboljom sportašicom proglašena je fizioterapeutkinja Josipa Grgić, dok je najbolji sportaš Matej Tepurić iz medicinskog smjera. Budući da su ove godine svi bili pomalo nestašni, ali očito složni i u radu i u neradu, zanimljivost je kako nitko nije nagrađen nagradom najuzornije učenice ili učenika.

FOTOGALERIJA

Upriličene su i dodjele nagrada najboljim profesoricama i profesorima pa su tako gimnazijalci omiljenom profesoricom proglasili Zvjezdanu Šteković, medicinari Danijelu Štampf Vončina, građevinci Damira Ratejeca, soboslikari Željka Tomaševića koji bi zasigurno „pokupio“ pokoju takvu nagradu da su se dodjeljivale i od par generacija unazad, a najveseliju reakciju učenika doživjela je izabranica fizioterapeuta, Marina Grčević koja im je omiljena profesorica drugu godinu zaredom.

Ostala priznanja i poklone učenici će primiti na svečanoj dodjeli svjedodžbi 25. lipnja.