dan srednje skole 1

U Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman danas je održan svečani program povodom obilježavanja Dana Srednje škole Pakrac.

U ime gradonačelnice Anamarije Blažević, okupljene je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za poslove Grada, Ivana Šušnjić, čestitala svim učenicima i djelatnicima Dan škole, a maturantima poželjela uspjeh u daljnjim obavezama koje im predstoje. Istaknula je izvanrednu suradnju škole s Gradom kao i sudjelovanje srednjoškolaca na raznim gradskim manifestacijama.  Ravnatelj škole Dario Čilić je zahvalio svima na dobroj suradnji, kolegama profesorima na trudu i znanju koje ulažu u učenike pripremajući ih što bolje za budući život, a posebno učenicima i mentorima koji su postignutim rezultatima napravili najbolju promidžbu škole i doma na natjecanjima svih razina. Zahvale je uputio i Požeško-slavonskoj županiji za materijalnu podršku koju im daje kako bi škola i dom imali što bolje uvjete rada, Gradu Pakraca za nagrađivanje učenika i mentora te kupnju udžbenika učenicima gimnazije i građevinskih tehničara te naposljetku i roditeljima koji su upisali djecu u pakračku školu.

dan srednje skole 2

Učenicima i mentorima dodijeljena su priznanja za zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, a učenicima koji su tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja prolazili s odličnim uspjehom dodijeljeni su i prigodni pokloni.

FOTOGALERIJA

Uslijedio je kulturno-umjetnički program kojeg su pripremili učenici i odgajatelji Učeničkog doma te učenici i nastavnici Srednje škole Pakrac, a nakon svečanosti, svi oni svoj su Dan nastavili u opuštenijem tonu, u Gradskoj sportskoj dvorani gdje su odigrane odbojkaška utakmica maturanata te futsal utakmice.