banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Dječji vrtić Maslačak Pakrac po prvi je puta sudjelovao na Državnoj smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koja se održavala u Zadru od 15. do 17. svibnja u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.

Projekt vrtića „Poduzetnik je kad si sam sebi šef“ zadovoljio je uvjete na regionalnoj smotri te ušao u četrdeset i pet najboljih projekata koji su ostvarili uvjete za sudjelovanje na državnoj razini. S temom „Poduzetnik je kad si sam sebi šef“ koji prezentirala odgajateljica Iva Brandeis pakrački vrtić izdvojen je u pet najuspješnijih projekata na razini cijele države. „Poduzetništvo pripada gospodarskoj dimenziji građanskog odgoja i obrazovanja, a ovom temom i projektom pokazali smo da se  i u vrtiću može i treba govoriti o poduzetništvu“, rekla je Višnja Klobučar, ravnateljica pakračkog vrtića koja je također prisustvovala na Državnoj smotri projekata.

Na smotri je sudjelovalo 168 odgojitelja, stručnih suradnika i ravnatelja ustanova za rani i predškolski odgoj i obrazovanje.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić