banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Pakrački srednjoškolci su u ovoj školskoj godini osvojili prva mjesta na županijskim natjecanjima iz znanja i vještina u 23 kategorije, a u četiri će na državno natjecanje.

U konkurenciji četvrtih razreda županijska prvakinja iz talijanskog jezika je Franjica Haramija, Stela Sarić iz matematike, kemije i hrvatskog jezika, Lana Žoldoš iz biologije. U konkurenciji trećih razreda Leo Svjetličić je županijski prvak iz matematike, Bruno Pjerabon iz kemije, Kristina Zednik iz hrvatskog jezika, Franko Kelemen iz informatike. Irena Mladić i Anamarija Pavičić osvojile su prvo mjesto za istraživački rad iz povijesti, a Leon Đilas  na natjecanju građevinskih tehničara. Oni će i na državno natjecanje kao i ekipa iz vjeronauka koji čine Irena Mladić, Ana-Marija Pavičić, Klara Adžijević i Mateja Mladić. U konkurenciji drugih razreda županijska prvakinja iz engleskog jezika je Ana Džonlić, a Mateo Čop i Marija Hušek iz latinskog jezika. U konkurenciji prvih razreda Lovro Olivier je prvak iz biologije, a Leon Perić iz povijesti. Kod sportskih ekipa prvo mjesto je osvojila ženska rukometna ekipa i muška malonogometna koja će i na državno natjecanje u Poreč.

Grad Pakrac u povodu svog Dana na priredbi „Poklon mome gradu“ sve županijske prvake nagrađuje simboličnom novčanom nagradom.

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić