Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Pakraca, 30. siječnja je na poziv profesorice Ksenije Škorić održala predavanja i prezentaciju o turističkoj ponudi pakračkog kraja u Ekonomskoj i turističkoj školi Daruvar.

Prezentacija je rađena u sklopu praktične nastave maturanata hotelijersko-turističkih tehničara gdje je tema bila turistička ponuda pakračkog područja, govorilo se i o  ulozi Turističke zajednice u turističkom razvoju grada i njene zadaće te strategiji budućeg razvoja turizma Pakraca.

Kako nam je rekla Sabo Seleši, daruvarskim srednjoškolcima približila je bogatu povijest i baštinu, prezentirala našu kompletnu turističku ponudu, naglasila važnost suradnje svih subjekata u turizmu i institucija, bilo je govora o važnosti marketinga i prednostima internetskog marketinga u kombinaciji s društvenim mrežama te obradili i temu manifestacija.

"Ovo je nastavak odlične suradnje s daruvarskom srednjom školom gdje predavanjima gostujemo svake godine. Neki od maturanata prvi put su se upoznali s ponudom našeg kraja, a tijekom rasprave su i oni nama dali svježe ideje i sugestije za neke nove inicijative", dodala je Sabo Seleši.