Nije nimalo ugodno niti lijepo, posebice kada je vrijeme blagdana, vrijeme provesti u bolnici, a najteže to svakako pada malenim pacijentima koji su smješteni na odjelu pakračke pedijatrije. Da im boravak u bolnici bude što ugodniji pobrinule su se danas djelatnice Dječjeg vrtića „Maslačak“ u suradnji s medicinskim osobljem koji brine za male pakračke pacijente prigodnim igrokazom.

Kratkom božićnom predstavom „Kupaće gaće na božićnoj jelci“ koju su posebno za današnji dan uvježbale, osmislile i izvele tete iz pakračkog vrtića „Maslačak“, Marija Moulis, Mirela Sabo, Ana Zekić i Iva Brandeis, izmamile su osmijehe na dječjim licima, ali i njihovim roditeljima.

„Odlučili smo posjetom razveseliti mališane na Odjelu pedijatrije te da im u ovo blagdansko vrijeme zajedno podarimo osmijehe i uljepšamo bolničke dane. Ovo je samo nastavak projekta „Za osmijeh djeteta u bolnici“ koji zajednički provodimo s medicinskim osobljem, a u idućoj godini planiramo da male pacijente posjete i naši vrtićanci koji će također za njih osmisliti kratki program“, rekla nam je Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića „Maslačak“.