„Tragom božićne zvijezde“ naziv je ovogodišnje božićne priredbe koju su zajednički osmislili i pripremili učenici i učitelji Osnovne škole braće Radić Pakrac, a koja je večeras u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman okupila brojne roditelje, braće, sestre, bake i djedove osnovnoškolaca koji su došli podržati svoje pjevače i glumce.

U jednosatnom programu kojeg su osmislili nastavnici Maja Farkaš, Miroslav Badrov, Ivana Havlena, Dubravka Namjesnik, Božidarka De Zan, Kornelija Kobetić, Gordana Hodak te vjeroučiteljice Ivana Turuk i Marija Bralo, uz prekrasnu scenografiju koje su djelo vrijednih ruku učiteljica, na sceni se izmjenjivala pjesma, ples, recitacije i igrokazi. Bilo je tu malih patuljaka, pahuljica, zvjezdica, a uprizorene su i prave jaslice.

Pakrački mališani gledateljima su poželjeli blagoslovljene i sretne blagdane, izrazivši želju da se Betlehem prvenstveno nastani u ljudskim srcima, a istim željama na kraju programa pridružila se i Sanja Delač, ravnateljica pakračke osnovne škole.

FOTOGALERIJA