banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Dragi prvaši i roditelji, dobro došli u našu školu! Ovo je poseban dan za sve nas. U našoj školi nećemo se samo brinuti jeste li naučili koje slovo, znate li pročitati koju riječ ili izračunati koji zadatak, ovdje  ćemo brinuti i o tome znate li surađivati, kako steći prijatelje, brinut ćemo o vašim osjećajima i da sva vaša zbunjenost i strah nestanu i pretvore se u veliku radost. Od danas niste djeca samo vaših roditelja već i djeca naše škole i ponosni smo što ćemo osam godina brinuti o vama“, tim je riječima danas ravnateljica pakračke osnovne škole Sanja Delač pozdravila šezdesetak prvašića koji ove godine kreću prvi puta u školske klupe pozvavši roditelje da se prijedlozima, aktivnostima i inicijativama uključe u rad škole.

DSC_6220

Najmlađe učenike i roditelje pozdravila je i gradonačelnica Anamarija Blažević i zaželjela prvašićima puno sklopljenih prijateljstava, igre i zabave, da u svom školovanju budu marljivi i slušaju učitelje podijelivši svima prigodne poklone za još bolji početak školske godine.

DSC_6231

Da trema bude manja, najmlađe kolege pozdravili su oni nešto stariji, učenici drugih razreda, priredivši im kratki prigodni program u holu škole, a gradonačelnica Blažević i ravnateljica Delač sutra će obići i darivati  đake prvake i u područnim školama.

DSC_6194

DSC_6218

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić