banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

uskrsnji sajam djeca pjevaju Custom

Već tradicionalno, na dane pred Uskrs na trgu u Prekopakri održan je Uskršnji sajam u organizaciji mještanki iz Udruge "Hrvatska žena“, a u suradnji s Područnom školom Prekopakra, DV Maslačak, Češkom besedom Prekopakra i Seljačkom slogom Prekopakra najmlađi su organizirali starinske uskršnje igre te su program upotpunili pjesmama i plesom.

uskršnji sajam dubravka

Sajam je otvorila Dubravka Laučan, predsjednica Udruge uz zahvale prvenstveno djeci koji su primarni i bez kojega istog ne bi bilo, roditeljima na potpori, izlagačima, predstavniku grada, Miroslavu Ivančiću, bivšoj ravnateljici vrtića, Višnji Klobučar te trenutnoj ravnateljici Katarini Lahovsky Kobetić i svima ostalima na sudjelovanju.

uskrsnji sajam djeca igre Custom

Na šarolikoj štandovskoj ponudi moglo se pronaći mnoštvo učeničkih i dječjih radova i proizvoda, a priključili su se i lokalni OPG-ovi koji su izložili raznolik dijapazon proizvoda od onih prehrambenih, do kupinovog vina, meda i pčelinjih proizvoda te ručnih radova „Hrvatskih žena“.

uskrsnji sajam kata Custom

S obzirom na veliku posjećenost od stotinjak ljudi i uključenost raznih udruga, možemo reći da se tradicija i baština prenose s generacije na generaciju i bit će očuvana.

uskrsnji sajam visnja Custom

FOTOGALERIJA

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.