banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Zuhra i tin plakat Medium

U Velikom Banovcu u mjesnom domu 18. prosinca u 19 sati gostovat će odličan komičarski duo Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar s kazališnom hit komedijom „Ocat i Sin“, a organizatori ovog predbožićnog događanja su članovi DVD-a Veliki Banovac. Njihov put spojio je Banovčane dolaskom na imanje OPG Brinjak kada ih je vlasnik Matija Brinjak pozvao na snimanje kampanje „Ostajem tu“.

Jedna poruka sa Sedlarom bila je dovoljna da upotpunimo tada našu priču za snimanje kampanje. Pribojavao sam se reakcije Zuhre koji je široko poznati glumac, ali on se uklopio u sve to na odličan način. Već tada u kolovozu 2021. smo pričali o njihovoj predstavi na našem području, ali nismo imali hrabrosti ući u to do ovog trenutka. U dogovoru s glumcima, željeli smo pred božićne blagdane ljudima pokloniti ovakvu predstavu, i to u mjesnom domu jer ipak je to nešto posebno. Po meni kina su prevelika i nema tog doživljaja koji se u manjem prostoru može osjetiti. Kada smo dogovarali predstavu, rekao sam Sedlaru da to nije kino, da to nisu kazališne daske i da su ovo posve drugačiji uvjeti na što je on meni odgovara. - Ne znaš ti u kakvim smo mi uvjetima održavali predstave. To mi je bilo dovoljno. Premda smo već krenuli s oglašavanjem predstave i pustili karte u prodaju, svakim danom sve je više zainteresiranih i mislim da će zainteresiranost rasti sve više.

Nažalost, mjesni dom može najviše primiti 200 ljudi i tu smo ograničeni s mjestima, ali s glumcima smo dogovorili, ukoliko bude tolika zainteresiranost velika pa se proda 350 ulaznica, napravit će dvije predstave u istom danu. Prodajom karata se plaća predstava, a cijena je 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan predstave“, rekao je Matija Brinjak za naš portal.

Svi koji su željni dobre zabave i smijeha svoje karte mogu osigurati na broj mobitela 099/5787052 (Matija).

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić