banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Pub kviz glavna

Tradicionalni pub kviz COOLturnog ljeta sinoć je u dvorištu kurije Jankovića okupio do sad neviđeni broj kvizoljubaca na pakračkom području s čak 19 prijavljenih ekipa, od kojih je većina bila sa domaćeg terena odnosno Pakraca i Lipika, dok su ostali predstavljali Daruvar i Voloder.

1mjesto

Pobjednička ekipa „Daruvarski susreti“

Pobjedu je odnijela ekipa „Daruvarski susreti“ iz susjednog Daruvara među kojima je bila i naša sugrađanka Vlatka Jurina. Samo jedan bod razlike stavio je lipičko-pakračku ekipu „Početnici“ na drugo mjesto koja iza svog šaljivog imena krije redovite sudionike kvizova znanja Goranu Baschieru, Goranku Gunjević, Jelenu Ivanović, Martinu Zanetti Plešu, Renata Ristića i Ivana Plešu, a za petama im je bila domaća ekipa „Bez Ogija“ zauzevši treće mjesto koju su činili Jelena Ugrica, Mirsada, Gabrijela i Petar Madžarević.

2mjesto

Ekipa „Početnici“

3mjesto

 Ekipa „Bez Ogija“

„Koliko općina ima naša županija? Zašto crkvena zvona zvone u 12 sati? Što povezuje trilogiju Gospodar prstenova i sastav The Beatles?“ samo su neka od približno 70 postavljenih pitanja, podijeljenih u pet kategorija kojima se provjeravalo znanje iz povijesti, geografije, strane i domaće estrade, sporta, književnosti te popularne kulture. Šarolikost pitanja omogućila je svim sudionicima priliku da se iskažu, premda su se neka pitanja pokazala zahtjevnijima od očekivanog. Tako je bodovanje pri kraju svake kategorije pokazalo da je najmanje točnih odgovora bilo iz sporta, dok su pitanja iz popularne kulture popravila rezultate. Po završetku kviza svim su ekipama podijeljene zahvalnice za sudjelovanje, a prva tri mjesta nagrađena su pizzom, palačinkama, knjigama, besplatnim članarinama u knjižnici, majicama, poklon bonovima te paketima iz Pivovare Slavonice.

O uspješnosti događaja svjedoči ne samo broj prijavljenih ekipa i promatrača, već i vrhunska atmosfera koja je pratila ovo višesatno druženje.

dvorite
Ljudi1
organizatori
ekipa16
ekipa15
ekipa13
ekipa14
ekipa12
ekipa11
ekipa10

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić