banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Predstavalutka

Program Pakračkog kulturnog ljeta, nastavio se sinoć na gradskoj šetnici te dvorištu kurije Janković okupivši zainteresirane građane u dva događaja.

U ranijim večernjim satima, održana je lutkarska predstava na otvorenom „Iš`o Viljo u dućan“ u izvedbi zagrebačke kazališne skupine CMR-Scena Ribica & LOFT & Kruna Tarle art. Iako prvenstveno namijenjena djeci, koja su osmijesima i pljeskom iskazala veliko oduševljenje viđenim, predstava o psiću Vilji i njegovim zgodama razvedrila je prisutne roditelje ali i usputne šetače.

Podsjećamo da je u sklopu Pakračkog kulturnog ljeta planirano još jedno zanimljivo događanje za djecu koje će se održati 15. srpnja (petak) u 19 sati na gradskoj šetnici, a radi se o predstavljanju slikovnice „Sunčasta, vremenasta i oblačasta“ koju će upriličiti Zoran Vakula te interaktivnoj  pričaonici „Sunčasta“.

Publikakino

Nakon lutkarske predstave, uslijedilo je prvo ovogodišnje kino pod zvijezdama projekcijom filma „Spider-Man: Put bez povratka“ (Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch) u prigodno uređenom dvorištu kurije Janković. Gledateljima je ugođaj upotpunjen ponudom grickalica, deka, ležaljki te ostalim detaljima koji zajedno tvore već poznat doživljaj gledanja filmova, ali u nešto „prirodnijem“ ruhu. Veliki odaziv sâm po sebi govori o popularnosti ovog društvenog okupljanja, a oni koji su ga sinoć propustili imati će ga priliku iskusiti u naredne tri subote odnosno 16., 23. i 30. srpnja kada se kino pod zvijezdama vraća s novim filmovima.

Lutkarica
Djecagledaju
Djeca33
Djeca22
Djeca11
Curemob
Bratseka

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić