banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

scena zabaranjeno pušenje Medium

Mjuzikl KPD "Sloga" Pakrac „DOBRI JARANI“ nakon tri odigrane predstave u Pakracu kreće na gostovanja.

Ansambl mjuzikla prvo će gostovati u Zagrebu 22. travnja u CeKaTe Trešnjevka u 19 sati, a 6. do 8. svibnja boravit će u Bosni i Hercegovini, gdje će nastupiti u općini Kiseljak (18 kilometara od Sarajeva), a tom prilikom posjetit će Sarajevo s njegovim opjevanim lokacijama u songovima „Zabranjenog pušenja“. Kako je mjuzikl pozitivno ocijenjen i selektiran za nastup na 62. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, na istome će nastupiti 20. svibnja u Vodicama u večernjim satima.

„Pred nama je još rada, putovanja i truda. Zbog dobrog odjeka i ocjene vas, naše drage publike, primamo pozive za gostovanja na područjima Garešnice, Daruvara, Novske, ali i zamolbe da odigramo barem još jednu predstavu "kod kuće". O svemu tome će ansambl odlučiti na probi već ove subote. Ograničenja postoje; od zaposlenosti (članovi moraju uzimati godišnje odmore), obveza na fakultetima i u školi, kod kuće, do sredstava za podmirenje sve skupljih putovanja. Sredstva smo zatražili putem javnih poziva i natječaja i strpljivo čekamo rezultate. Ako nitko ne podrži naše projektne prijedloge zatraženim sredstvima, idemo dalje naučeni i na skromnost, i na strpljenje.  

Hvala vam svima koji ste nam do sada zapljeskali! Držite palčeve da i nadolazeći nastupi budu na istoj razini kvalitete, da što više ljudi razveselimo i da time prime dar smijeha i dobrog rocka iz našeg Pakraca!“, poručuje Dubravka Špančić, režiserka ovog mjuzikla i tajnica KPD „Sloga“.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić