Izvrstan koncert pred malobrojnom publikom u vijećnici kurije Janković sinoć je izveo jedan od najuglednijih hrvatskih pjevačkih zborova, Vokalni ansambl Brevis. U jednosatnom programu, raspjevane gošće iz Osijeka izvele su 15 skladbi hrvatskih i stranih autora, među kojima su bili i tradicionalni hrvatski napjevi, ali i popularne zabavne skladbe u zborskom aranžmanu.

Iako kišovito vrijeme i trenutna epidemiološka situacija nisu bili baš neka pozivnica za koncert, ravnateljica pakračke glazbene škole Alfreda Petani Grafina, zahvalila je prisutnima na dolasku uz želju da se ovakav koncert ponovi kad budu bolja vremena, jer je ovaj ansambl svojom vrhunskom izvedbom i simpatičnošću to i zaslužio.

Vokalni ansambl Brevis, od milja nazvan Brevisice, dugogodišnji je umjetnički projekt dirigentice dr. Antoanete Radočaj -Jerković koja je ovaj zbor predstavila kao skup pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom, koji ne čine samo profesionalne glazbenice, već i profesorice, liječnice, pravnice…, a sve zajedno čine jednu veliku, skladnu obitelj. Po završetku koncerta, kojeg je publika nagradila zasluženim aplauzom, ravnateljica glazbene škole uručila je prikladne poklone voditeljici ansambla Radočaj-Jerković i klavirskom suradniku Davoru Dediću.