Mjuzikl  "Tko pjeva zlo ne misli“ KPD "Sloge" ovog vikenda je izveden dva puta u Zagrebu. U nedjelju su gostovali na pozornici kazališta „Mala scena“ gdje ih je uz plaćanje ulaznica (25 i 20 kuna) pogledalo 59 gledatelja. Dan poslije su gostovali na pozornici Centra za kulturu Trešnjevka gdje ih je vidjelo 101 gledatelj, rekla nam je Dubravka Špančić, tajnica „Sloge“ i redateljica predstave.

U gledalištu su većim dijelom bili bivši Pakračani, a D. Špančić je jako zadovoljna nastupom i reakcijom publike pri čemu naglašava da umjetnički dio priče nije najvažniji jer se ovdje radi o zajedništvu, ljubavi prema umjetnosti i prijateljstvu mada je uvjerena da će neki članovi ansambla završiti u profesionalnim vodama. Posebno ih je obradovalo što je na predstavu na "Malu scenu" došao autor glazbe Alfi Kabiljo (na slici s ansamblom) koji im je obećao svoj novi libreto "Žirafa".

Uoči izvedbe u Maloj sceni ih je posjetila televizijska ekipa HTV-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska. U petominutnom prilogu uživog javljanja objavljen je razgovor s izvođačima Kristinom Zednik i Hrvojem Đurđevićem, te redateljicomDubravkom Špančić, kao i izvod iz mjuzikla što možete vidjeti ovdje: https://magazin.hrt.hr/540637/prvi-dan-skole-uz-mjuzikl-tko-pjeva-zlo-ne-misli.

Sljedeći nastup, što će ujedno biti i sedma izvedba, dogovoren je u Kutini 28. listopada na pozornici njihovog Otvorenog učilišta.