U četvrtak 30. svibnja s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu glumačka družina okupljena u Kulturno prosvjetnom društvu „Sloga“ na projektu „Ne živiš snove dok spavaš- probudi se“, financijski podržan od fondova EU i Ministarstva kulture, ponovo će izvesti mjuzikl „Tko pjeva zlo ne misli“ u režiji Dubravke Špančić.

Bit će to treća izvedba ovog mjuzikla u Pakracu. Na pretpremijeri 16. svibnja mogli su ući samo pozvani, najviše obitelj izvođača te gosti koji su radili na projektu. Dan kasnije na premijeri svi zainteresirani nisu mogli u dvoranu koja je bila pretijesna pa je tako prve dvije izvedbe vidjelo oko 630 gledatelja. Kako interes kod publike i dalje postoji u „Slogi“ su se odlučili na još jednu pakračku predstavu, ovog četvrtka. Ulaz je kao i na prethodne dvije izvedbe besplatan.

Kako je rekla Dubravka Špančić, interes za predstavljanjem ovog vrlo uspješnog scenskog djela je prisutan i u drugim sredinama. Na kako su izvođači amateri, učenici ili studenti, zbog obvezama u školi ili na fakultetu u lipnju neće nastupati nego su to odgodili za jesen. Za sada su sigurni nastupi u Zagrebu u Centru za kulturu Trešnjevka te u Kutini, ali se razgovara i s Daruvarom te u ponovo sa  Zagrebom.