Kvizom znanja „(Ne)poznati Pakrac koji je okupio pet ekipa održanim sinoć u muzejskim prostorijama, Muzej grada Pakraca u suradnji s Gradskom knjižnicom Pakrac, Udrugom djece branitelja Domovinskog rata Pakrac-Lipik i Klubom mladih Aurora  uključio se u obilježavanje Dana grada Pakraca.

Dvadesetak  ljubitelja kvizova okušalo se u znanju kroz 60 pitanja koja su se temeljila na poznavanju pakračke povijesti, od najpoznatijih ulica, sugrađana, događaja, sve do najaktualnijih zbivanja i svakodnevnih pakračkih tema. Pitanja nisu bila laka, a borba je bila neizvjesna. U veseloj i opuštenoj atmosferi dvosatnog kviza, najuspješnija je bila ekipa „Neplanirani“, drugoplasirani su bili  članovi ekipe „Game over“, a treće mjesto  pripalo je ekipi „Grof“. Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje dobivši i prigodne simbolične nagrade za sudjelovanje, a prvonagrađena ekipa osvojila je i craft pivo Grofica naše lokalne pivovare „Pivovara Slavonica“.

Jelena Hihlik, ravnateljica Muzeja grada Pakraca, istaknula je zadovoljstvo odazivom jer se i na ovakav zabavan način uči lokalna povijest, a natjecatelji su se složili da bi se ovakvi kvizovi trebali održavati češće u Pakracu.