banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Gradska knjižnica Pakrac i ove godine zanimljivim predavanjem uključuje se u dvanaesti po redu Tjedan psihologije u Hrvatskoj. U sklopu obilježavanja Nataša Major, psihologinja u OŠ braće Radića Pakrac, održat će u utorak, 19. veljače, s početkom u 18 sati predavanje naziva "MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ, ne možeš ako misliš da ne možeš".

Možemo li utjecati na svoje misli? Kako mijenjati misli? Kako misli utječu na naše osjećaje? Trebamo li preuzeti odgovornost i za svoje misli i osjećaje? Možemo li postati ispunjeniji i ostvariti svoj puni potencijal te uživati u životu i svemu što on donosi? Neka su od pitanja na koja će psihologinja Major pokušati odgovoriti.

Tjedan psihologije po prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, kad se velik broj psihologa odazvao i diljem Hrvatske u suradnji s različitim ustanovama pristupio organizaciji različitih aktivnosti kojima se pokazala širina uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić