Osnovna glazbena škola Pakrac jučer je u pakračkoj gradskoj vijećnici tradicionalnim koncertom obilježila Dan zaljubljenih na kojem je nastupilo tridesetak učenika od 2. do 6. razreda te polaznici predškolskog solfeggija.

Na početku koncerta roditelje, učitelje i učenike pozdravila je ravnateljica Alfreda Petani Grafina istaknuvši kako je nekim učenicima ovo prvi nastup, a sinoćnjim programom otvorili su i svoju koncertnu sezonu.

U jednosatnom programu učenici su izveli neke od najljepših ljubavnih klasičnih skladbi, ali i poznate modernije verzije. Tako su se sinoć publici predstavili učenici  Klara Blažević, Maja Bilić, Dorian Žunić, Mihailo Pantelić, Stefani Škariot, Staša Kukić, Stjepan Mateš, Tea Adžijević, Leon Kaurin, Karlo Zanetti, Matija Kunce, Goran Sotonica i Ida Jirasek, nastupila je i pjevačka skupina dječaka,  mala ženska pjevačka skupina, ansambl flauta, trio „TrioLA“ te Veliki zbor OGŠ Pakrac dok je Alexander Gustovarac, učenik 6. razreda klavira, izveo po prvi put skladbu koju je sam komponirao.

Koncert je završio nastupom Tamburaškog orkestra Pakrac uz pratnju članica Vokalne skupine „Contesse“.