Budući da u kinu Hrvatskog doma od 11. veljače postoji mogućnost prikazivanja filmova i u 3D tehnologiji prilagođen je i cjenik s tim da se cijene ostalih prikazivanja ne mijenjaju već se u slučaju 3D projekcija plaća dodatna naknada u iznosu od 10 kuna u odnosu na filmove u 2D, izuzev organiziranih, matineja za više od 100 osoba i učeničkih projekcija kada se cijena uvećava za 7 kuna po ulaznici, objašnjava Dubravka Špančić, tajnica KPD „Sloga“.

Kako je istaknula Špančić,  KPD "Sloga" Pakrac, Kino Hrvatski dom uz podršku Grada Pakraca, počastilo je 11. veljače publiku s prve dvije projekcije filmova u 3D tehnologiji slaveći osam godina ulaska u objekt Doma. Prvi film "Tajni život mačaka" i drugi, "Aquaman", pogledalo je oko ukupno 350 gledatelja, neki po prvi put stavljajući naočale za 3D.

„Doživljaj je nov i drugačiji, a mi smo sretni da naše kino može pružiti  uslugu više za ljepši doživljaj. Distributer "2i film" je u ovoj prigodi, znajući da ulaznice ne naplaćujemo, odredio paušalnu cijenu filma na čemu i ovim putem zahvaljujemo, dok će cijenu obveznog dijela ulaznice Blitz filmu sufinancirati Grad Pakrac“, dodala je Dubravka Špančić.