banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U okviru Pakračkog kulturnog ljeta ovaj tjedan, na rasporedu su brojna kulturna događanja u organizaciji Muzeja, Osnovne Glazbene škole i KPD Sloga.
U četvrtak, u Muzeju Grada Pakraca s početkom u 18 sati bit će održan okrugli stol na temu „Oživljena baština“, dok je KPD Sloga u Hrvatskom domu „dr. Franjo Tuđman“ ugostila Teatar Exit s predstavom „Shakespeare na Exit“. Predstava počinje u 20 sati, cijena ulaznice je 40 kuna, a za organizirane grupe (škole, tvrtke, ustanove) 30 kuna.


U petak 8. lipnja, u Osnovnoj glazbenoj školi s početkom u 15 sati organizirana je radionica izrade knjižica brošurnim uvezom, predviđena za djecu, a vodit će je Zoran Vidaković.
U 17 sati moći ćete se voziti kočijom po gradu (polazište je dvorište kurije Janković), a u 18 sati organiziran je posjet grofovskim lokacijama u pratnji kostimiranog stručnog vodstva ( za sudjelovanje u ovoj aktivnosti mole se građani da se prethodno najave telefonom, mailom ili osobnom dolaskom u turističku zajednicu grada Pakraca), nakon čega će u 19 sati biti upriličena čajanka s groficom i pivo s grofom u dvorištu kurije Janković.
U 20 sati na istoj lokaciji na rasporedu je barokna večer uz svijeće koju će svojim nastupima uveličati barokni kvartet OGŠ Pakrac, zbor „Hungarinke“ iz Daruvara, vokalna skupina „Contesse“ i plesna skupina „Potkalnički plemenitaši“ iz Gornje Rijeke izvedbom baroknih plesova.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić