Radioklub „Vjekoslav Krenek“  sinoć je u svojim prostorijama u Ulici braće Radića 13 (stara škola – 2. kat) u povodu Dana tehničke kulture postavio izložbu „Tehnika u vremenu“ kojom kroz vlastite eksponate pokušavaju dočarati razvoj tehnologije u zadnjih 80 godina na područjima računarstva, audio-video tehnologije, radio-amaterstva i drugoga. Tako će posjetitelji posebno mlađi moći vidjeti uređaja kakve možda nisu nikada niti vidjeli poput starih radio-uređaja, magnetofona kolutaša i kazetaša, gramafona, 8-milimetarske kamere i projektora, video VHS kazeta i uređaja,  pisaćih strojeva, teleprintera, ali i više generacija različite informatičke opreme (računala, monitora, printera).

Izložba će biti otvorena  danas (subota) i sutra od 17 do 20 sati te u ponedjeljak i utorak od 9 do 13 sati. Tijekom tog vremena članovi radiokluba osiguravaju stručno vodstvo kroz izložbu, projekciju 8 i 16 milimetarskih filmova, prezentaciju rada na radio-amaterskim uređajima i demonstraciju rada Teslinog transformatora.

Izložbu je otvorio dogradonačelnik Marijan Širac, a tajnik Kluba Borislav Černi je naglasio problem prostora, kako za čuvanje eksponata, ali još više kao prostor koji bi služio  kao stalni postav. Stoga su takvu izložbu imali zadnji put u gradskom muzeju 2012. godine.

Za ovaj put, osim u svojoj prostoriji su posudili prostor Udruge pčelara.