„Naše aktivnosti omogućuju djeci i mladima da dio svog slobodnog vremena provedu kreativno, edukativno i aktivni družeći se s vršnjacima, vježbajući u odabranom programu, u pravilu u poslijepodnevnim i večernjim satima po dogovoru s voditeljima. Upisi u aktivnosti trajat će tijekom rujna“, prenosi nam Dubravka Špančić, tajnica Kulturno-prosvjetnog društva „Sloga“ Pakrac, a tekst poziva pročitajte u nastavku.

Da biste postali član/ica DJEČJE GLUMAČKE SKUPINE Kulturno-prosvjetnog društva “Sloga” Pakrac trebate:

  1. željeti život začiniti s još više veselja i radosti,
  2. znati (barem malo) čitati i biti u dobiod 6 do 12 godina,
  3. odlučiti se igranjem učiti i učenjem igrati,
  4. doći u petak (tijekom rujna) u 18:00 sati u Hrvatski dom “Dr. Franjo Tuđman” u Pakracu, dvorana “Ivana Nemeta” (prvi kat desno, druga vrata). Govorne ili tjelesne mane NISU prepreka ako ih takvima VI sami ne doživljavate! Svi su dobrodošli!

Želimo obogatiti naš glumački tim znatiželjnom djecom koja su spremna redovno i redovito vježbati, igrati se i učiti. Uz vježbanje govora i pokreta, maski i gesta, sklapat ćemo prijateljstva, graditi tim, razvijati maštu, stjecati samopouzdanje kroz igru i radost, stvarati PREDSTAVE! Surađujemo s roditeljima, prilagođavamo se nastavnom programu. Jednom godišnje putujemo prema dramskom naslovu u druge gradove, upoznajemo zanimljiva mjesta, likove i situacije.

PLESNA SEKCIJA

Pozivamo one ritma pune, nemirne, razigrane, a osobito stidljive i povučene da nam se pridruže u vježbanju plesa u jednoj od naših dobnih skupina gdje zajedno razvijamo pokret, uživamo u glazbi i kreativnosti korisnoj tijelu i duhu:

  1. mala: od 3 do 6 godina,
  2. srednja: od 7 do 11 godina
  3. velika: od 12 godina

Upise vršimo tijekom rujna, a prvi susret je u utorak 12. rujna u 18 sati.

Imate pitanje? Tu smo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.