Učenici Osnovne glazbene škole Pakrac sinoć su za kraj školske godine upriličili tradicionalni završni koncert na otvorenom čime su kraju privedene „Večeri u dvorištu Janković“ koje se održavaju u sklopu programa „Pakračkog ljeta“.

Nastupe učenika pratio je velik broj posjetitelja koji su mogli uživati u zvuku raznih instrumenata, vokalnih izvedbi i skladbi. Koncert je otvorio Srećko Popović na klaviru, a nastupili su još Leon Kaurin, Nikita Sopjanac, Diana Mirt, Goran Sotonica, Luka Bunčić, Lara Magdalena Šafar, Marta Tomić Bobaš, Ela Stjepanović, Lucija Crnković, Tea Adžijević, Stefani Škariot, Natea Perinović, Joel Timothy Špičak, Tinea Rajšić, Sebastijan Sić, Mateo Kadežabek, Sara Komljenović, Mihailo Pantelić, Vita Jirasek i Dino Josipović. Potom su se predstavili duo gitara: Matija Kunce i Biljana Sudar, triLA, komorni ansambl harmonika, komorni tamburaški orkestar i prijatelji te Veliki zbor OGŠ sa skladbama iz poznatih filmova „Gospodar prstenova“ i „Snježno kraljevstvo“.

Učenici su nastupili u klavirskoj pratnji učiteljica Tee Silađi i Kornelije Boršodi, a pored njih, program su pripremali i Kristina Kačarovski, Martina Faktor, Tomislav Galić, Saša Babić, Luka Iverac i Ivan Golub.