Završna priredba Dječjeg vrtića „Maslačak“, koja je održana večeras, ponovo je ispunila pakračku sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta i time potvrdila kako se radi o jednom od tradicionalno najposjećenijih događaja u gradu.

Tijekom jednosatnog programa, mnogobrojnoj su se publici predstavile sve odgojne skupine. Tako su nastupila najmlađa djeca, skupina malih „Engleza“ pa sve do predškolaca iz matičnog te svih pripadajućih područnih vrtića – pod Kalvarijom, iz Badljevine, Prekopakre i Donje Obriježi.

I ove su godine odgojiteljice, roditelji i djeca bili vrlo kreativni i maštoviti u pripremi kostima i koreografija kojima su se vrtićanci predstavili Pakračanima i još jednom potvrdili kako rade predano i vrijedno tijekom cijele godine.

Prisutne su pozdravile Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića “Maslačak”, i Anamarija Blažević, pakračka gradonačelnica, zahvalivši odgojiteljicama i zaposlenicima koji su u pripremu ove završne priredbe uložili puno ljubavi, truda i vremena, a posebno djeci koja su marljivo uvježbala plesne korake i glazbene točke.

FOTOGALERIJA