Povodom Dana grada Pakraca, sinoć je u gradskoj vijećnici održana glazbeno-poetska večer budnica i davorija „Pjesma roda moga”. Program su pripremili profesori i učenici Osnovne glazbene škole Pakrac, Tamburaški orkestar Pakrac, Srednja škola Pakrac i solist Zdravko Knežević, a započeo je intoniranjem hrvatske himne u izvedbi zbora OGŠ Pakrac i TO Pakrac.

Učenice Srednje škole Pakrac Gea Zandona, Kristina Zednik i Lana Žoldoš čitale su i recitirale, a zvucima koji svojim sadržajem bude domoljubne osjećaje i stvaraju nacionalnu svijest te vokalnim skladbama tekstova prožetih rodoljubnim karakterom prisutne su oduševili mali i veliki zbor OGŠ, tamburaški orkestar Pakrac, Zdravko Knežević i trio OGŠ kojeg čine Lovro Olivier, Maja Berlančić i Ida Jirasek. Publika je zajedno s izvođačima zapjevala narodnu budnicu „Vila Velebita” i „Živila Hrvatska”.

Za utorak, 21. ožujka u 19 sati, najavljen je sljedeći glazbeni susret u pakračkoj gradskoj vijećnici kada će vokalni kvartet „Contesse” predstaviti svoj prvi CD „Contesse s ljubavlju”.