banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Gradska knjižnica Pakrac poziva vas i ove godine na 10. tjedan psihologije koji se širom Hrvatske pa tako i u Pakracu obilježava u tjednu od 20. do 26. veljače.

Tematski tjedan će, osim stručnim predavanjima na području psihologije, biti obilježen i stalnim postavom izložbe knjiga po odabiru pakračke psihologinje Nataše Major, koji će se moći razgledati od 20. – 26. veljače u prostoru Gradske knjižnice Pakrac. Stručna predavanja uz pripadajuće radionice krenut će 21. veljače u 17 sati kad će tema biti „Ljutnja – treba li ju kontrolirati?“, a sve o ovom tmurnom stanju duha reći će nam upravo Nataša Major. Dan kasnije na rasporedu je druga tema kroz koju će nam Ivana Marin, migistrica psihologije iz Pakraca objasniti kako se može pročitati ljude, a sve to kroz stručni pristup temi „Kako (o)čitati ljude – Ekmanov pristup“ od 18,30 sati.

Tjedan psihologije završit će 1. ožujka predavanjem Ive Sergo, također psihologinje, na temu Kognitivno-bihevioralna terapija-što je i kako nam taj pristup može pomoći riješiti probleme i ublažiti svakodnevni stres. Mjesto radnje Gradska knjižnica Pakrac, vrijeme 18 sati.  Ulaz na sva predavanja je besplatan, a dolazak poželjan.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić