Osnovna glazbena škola Pakrac jučer je u pakračkoj gradskoj vijećnici tradicionalnim koncertom obilježila Dan zaljubljenih.

Koncert učenika je započeo narodnom belgijskom pjesmom „Nek svud ljubav sja” te „Prepoznat ću ljubav” u izvedbi malog zbora „Pakračke zvjezdice”, a Zrinka Hihlik i Ines Jendrašić, učenice trećeg razreda, izvele su na flauti skladbu „Colinette au bois s'en alla”. Umijećem sviranja klavira predstavili su se učenici šestih razreda Sara Komljenović i Joel-Timothy Špičak. Matija Kunce i Biljana Sudar izveli su skladbu „Romanze” na dvije gitare, a Dino Josipović je prisutne počastio izvedbom Dvorakove skladbe na bisernici. Mihailo Pantelić i Kristina kosine nastupili su zajedno izvevši skladbu na violini i flauti, a Ida Jirasek i Maja Berlančić su svirale flautu uz pratnju svog kolege Lovre Olivierija na klaviru. Za kraj je nastupio veliki zbor OGŠ s pjesmom Vinka Coce  „Ružo moja crvena”.

Ravnateljica Alfreda Petani Grafina pozvala je prisutne na koncert vokalnog kvarteta „Contesse” koji će se održati u Multikulturalnom centru u Lipiku ove subote, 18.2.2017.g., s početkom u 20 sati.