banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Poduzetnički centar Pakrac organizira 27. lipnja s početkom u 10 sati za sve zainteresirane poduzetnike prezentaciju o rizicima poduzetničkog pothvata  i  pravnim aspektima, Zakonu o radu u praksi te o novinama u upravljanju sudskim postupcima koja će biti održana konferencijskoj dvorani PCP-a.

Poziv na prezentaciju

Gosti predavači, profesorica dr.sc. Dubravka Akšamović  i  Lidija Šimunović, asistentica s Katedre trgovačkog prava Pravnog fakulteta u Osijeku,  te Ivan Sarić, pravni savjetnik pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, na prezentaciji će približiti aktualne pravno - ekonomske probleme kroz tri navedene teme, a po završetku izlaganja sudionici će imati priliku raspravljati i postavljati pitanja.

Kako nam je rekla Jelena Ugrica, stručna suradnica u Poduzetničkom centru Pakrac, budući da je svaki pravni slučaj sam po sebi specifičan i zahtijeva nešto više vremena, svi zainteresirani poduzetnici se mole da eventualna pravna pitanja i probleme s kojima se u poslovanju susreću, a pokrivaju ih navedene teme, dostave prije same prezentacije, odnosno do petka, 17. lipnja do 10 sati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se predavači stigli pripremiti.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić