djeca ploštine

Pakračke udruge i ovog vikenda nude program i događanja s puno sporta i zabave.

Događanja počinju već u subotu prijepodne kada će od 10 sati Udruga invalida rada održati u svom prostoru u Cesarčevoj ulici sportske susrete sa srodnim udrugama iz drugih gradova. Istovremeno, oko Planinarskog domu na Omanovcu Streličarski klub „Kuna“ i Hrvatski streličarski savez organiziraju Prvenstvo RH u 3D disciplinama za pet vrsta lukova u muškoj i ženskoj konkurenciji različitih starosnih kategorija. 

Od 15,30 u Ploštinama započinje njihova tradicionalna manifestacija „Jesen u našem kraju“. U prvom dijelu je predviđen obilazak izložbenih i prodajnih štandova s degustacijom različitih delicija, dok će u 17,30 sati biti održan kulturno-umjetnički program i na kraju zabava.

Nastupa klapa Cambi

Živo će biti u Hrvatskom domu. Petak i subota su uobičajeno rezervirani za kino predstave. S početkom u 18 sati oba dana će biti prikazan film „Obitelj Addams 2“, a od 20,15 sati triler „Svi Sveci Mafije“ s likovima koje smo imali priliku upoznati u seriji Obitelj Soprano. Najatraktivnije će biti u nedjelju kada je s početkom u 19 sati najavljen nastup klape Cambi. Ulaznice po cijeni od 60 kuna je moguće kupiti na blagajni prije filmskih projekcija u petak i subotu, a rezervacije su moguće na telefon 098 914 92 37. Potrebna je Covid-19 potvrda ili negativan PCR test.

klapa cambi

Redovna ligaška natjecanja za naše klubove ovog vikenda započinju već u petak kada će na pakračkoj kuglani utakmicom 3. kola snage odmjeriti međusobno naša dva trećeligaša Sloga Prekopakra i Lipik 1974.

Vraća se ligaški rukomet

Kuglački program na istom mjestu nastavlja se u subotu s početkom u 17 sati kada će Slavonski banovac u sklopu 4. kola 2. HKL dočekati Šećeranu Viro.  

rukomet

Na gradskom stadionu u subotu s početkom u 15,45 sati u sklopu 8. kola Međužupanijske lige Sl. Brod-Požega šestoplasirani Hajduk će dočekati Mladost Sibinj, trenutno 11. ekipa prvenstva. Subotnji i nedjeljni prijepodnevni program na stadionu je rezerviran za mlade selekcije Hajduka.

Sportski program ovog vikenda, kada su u pitanju domaćinske utakmice pakračkih klubova, zaključit će rukometaši „Lipe“ koji u sklopu 2. kola 2. HRL dočekuju Slatinu, jednog od favorita prvenstva. Početak utakmice je zakazan za 19 sati.

Na sportskim priredbama prisustvovanje publike je dozvoljeno uz pridržavanja epidemioloških mjera.