erasmus program

Srednja škola Pakrac provodi Erasmus+ projekt „Care4Unity“ u trajanju od 1. lipnja 2024. godine do 31. svibnja 2025. godine. Drugi je to projekt Srednje škole Pakrac u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

U sklopu projekta „Care4Unity“ odobrena je i mobilnost 11 učenika smjera medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege (5.b i 5.bm), fizioterapeutski tehničar / fizioterapeutska tehničarka ( 4.c razred). Mobilnost u Sloveniji trajat će 14 dana, a boravak učenika u ustanovi „Center slepih, slabovidnih in starejših Škofja Loka“ planiran je u terminu od 10. do 23. studenoga. S učenicima će kao pratnja ići dva nastavnika.

Odabrat će se ukupno 11 učenika – 5 učenika smjera fizioterapeutski tehničar/fizioterapeutska tehničarka, 6 učenika smjera medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege. Za svaki smjer će se odabrati 2 učenika koji će biti na rezervnoj listi.

Kandidati za sudjelovanje su učenici Srednje škole Pakrac koji predaju traženu dokumentaciju do 19. rujna te osiguraju suglasnost roditelja/skrbnika i uspješno odrade intervju s povjerenstvom za odabir učenika. Učenici natječajnu dokumentaciju trebaju predati do četvrtka 19. rujna (uključujući i taj dan do ponoći) na adresu elektroničke pošteOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati i uzeti u obzir. Povjerenstvo sudjeluje u ocjeni zaprimljenih prijava/bodovanju i odabiru sudionika mobilnosti. Intervju s prijavljenim učenicima održat će se 23. i 24. rujna u kabinetu 211 od 8.30. Svi zainteresirani detaljnije informacije i popratne obrasce mogu pronaći na stranicama Srednje škole Pakrac.

Izvor: Srednja škola Pakrac