banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Zvonku Gnezdi, članu kuglačkog kluba Pakrac, svečano je uručena nagrada za najboljeg sportaša Grada Pakraca u 2015. godini u izboru Pakračkog lista i Sportske zajednice Grada Pakraca. Svečanost uručivanja upriličena je u prostoru Hotela Pakrac, a Gnezdi je sportsku plaketu ispred Pakračkog lista predao Dinko Kliček, dok je ček s tisuću kuna, poklon Grada Pakraca, najboljem sportašu uručila gradonačelnica Anamarija Blažević.

Kliček je prisutne podsjetio na tradiciju izbora za najboljeg sportaša godine koji Pakrački list provodi već 23. godinu i pritom izrazio nezadovoljstvo činjenicom da se nitko od kandidiranih sportaša, osim naravno pobjednika, osobno nije pojavio na dodjeli nagrada."Razlozi su sigurno opravdani, no ovaj svečani čin najavljen je dovoljno rano pa se moglo pronaći načina i vremena za tih 30-a minuta koliko je trajao cijeli program".

Gradonačelnica Anamarija Blažević je čestitala slavodobitniku i naglasila kako iz godine u godinu prati Izbor. "Sretna sam što se kroz Pakrački list "Izbor sportaša godine" tako dugo održao, što ide redovito svake godine i dodatni je motiv našim lokalnim sportašima da budu što bolji. Da ste izabrali bilo koga od navedenih, ne bi bilo pogrešno, no posebno mi je drago što je ovaj put pobjednik kuglač, u svjetlu ovogodišnjeg klupskog uspjeha KK Pakrac". Ovaj sportski trenutak  u programu obilježavanja Dana Grada Pakraca iskoristila je da još jednom uputi čestitke kuglačima Pakraca na naslovu prvaka 2. HKL i dodala "Naša kuglana je spremna primiti prvoligaške ekipe i mi kao Grad ćemo, kao i do sada, podržati KK Pakrac."
slika2
Predsjednik Sportske zajednice Grada Pakraca Sadmir Delihodžić kratko je predstavio rad Sportske Zajednice, način kako funkcionira te blago kritizirao Udruge članice ove Zajednice zbog nedovoljno ozbiljnog ponašanja pri kompletiranju dokumentacije koja bi omogućila što kvalitetniju međusobnu suradnju. "Mi smo tu zbog vas, obostrana ozbiljnost je nužna ukoliko želimo da suradnja bude kvalitetna. Zvat ćemo vas, podsjećati i tražiti. Financirat ćemo, ali i tražiti povratnu informaciju i biti vam korektiv, jer držimo da je to jedini put da stvari budu potpuno ispravno i transparentno posložene."
Skupu se obratio i pobjednik ovogodišnjeg Izbora Zvonko Gnezda koji se zahvalio na nagradi uz obećanje da će kroz kvalitetan rad i zalaganje u budućnosti nastojati opravdati osvojenu nagradu.
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić