vlado laucan hajduk naslovna 2024

Mladi nogometaši Garića iz Garešnice pobjednici su 15. Memorijalnog nogometnog turnira "Vlado Laučan" koji je jučer odigran na gradskom stadionu u Pakracu u organizaciji NK "Hajduk" Pakrac i Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika. U finalu su savladali Slaviju iz Pleternice, dok je u utakmici za treće mjesto Libertas iz Novske pobijedio ekipu Daruvara.

Turnir je svečano otvorio Miroslav Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća Pakrac i Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika. Podsjećajući na prvog poginulog policajca na području zapadne Slavonije, Ivančić je poručio da 15. po redu „Laučanovim memorijalom“ čuvaju uspomenu na lik i djelo Vlade Laučana te je izrazio zadovoljstvo što su okupili 12 ekipa nogometne omladine na jednom mjestu koje im služi isključivo za zabavu i stvaranje novih prijateljstava i isto tako poželio da se takva praksa nastavi i dugi niz narednih godina.

FOTOGALERIJA

Na turniru su s dvije ekipe sudjelovali Hajduk, Okučani i Daruvar, a po jednu su imali Lipik, Kaptol, Kutina, Novska, Pleternica te pobjednik Garešnica, a mladim nogometašima su pehare i medalje dodijelili članovi Hajduka Josip Kratki i Slavko Vuić te Miroslav Ivančić.