ribici raminac grupna

Članovi Športskog ribolovnog društva “Pakrac”, nakon prvog mjesta u prošlom kolu u lipnju, pobjednici su i 4. kola Županijske lige u disciplini Lov ribe udicom na plovak održanom proteklog vikenda na lipičkom Ramincu. Uz ekipno prvo mjesto, u pojedinačnoj su konkurenciji David Čatak, Damir Leš i Dean Čatak tim redom zauzeli prva mjesta, identično kao i prošlog kola te su se nakon 3 pobjednička kola zaredom ekipno probili na prvo mjesto ispred Veličanke iz Velike. Nakon četiri kola, David je i dalje trenutno najbolji ribič seniorske lige, a odmah iza njega nalazi se Damir Leš. Na trećem mjestu slijedi ih Željko Adžijević iz lipičkog Slavonca, ispred četvrtoplasiranog Deana Čataka.

ribiči raminac naslovna

Kadeti koji se natječu samo u pojedinačnoj konkurenciji, isti dan nastupali su na pakračkom Pakurnovcu, a pobjedu u 4. kolu odnijela je Nataša Grubić, članica lipičkog Slavonca, drugo mjesto pripalo je Ivanu Bukovcu, dok je Jakov Delorenci zauzeo treće mjesto, obojica članovi “Pakraca”. Mislav Oblak je trenutno najbolji u ukupnom poretku kadeta, Nataša zauzima drugo mjesto, a Marko Adžijević treće.

ribici natasa grujic 1. mjesto

Nataša Grubić - 1. mjesto kadeti

ribici ivan bukovac 2. mjesto

Ivan Bukovac - 2. mjesto kadeti

ribici jakov delorenci 3. mjesto

Jakov Delorenci - 3. mjesto kadeti

Sljedeća kola, ujedno i posljednja, bit će održana 10. i 17. rujna, a ribiči će odmjeriti snage na lipičkom jezeru Raminac.

Fotografije: Športski ribolovni savez Požeško-slavonske županije