Nogometaši Hajduka gostovali su u nedjelju u Vukovaru u sklopu 2. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje i odigrali neodlučeno 2:2 protiv domaće Vuteks Sloge. Pogotke za Hajduk postigli su Jirasek i Cerovečki. Osvojenim bodom Hajdukovci moraju biti zadovoljni obzirom na to da  domaćin, koji je cijelu utakmicu bio nešto bolji protivnik, u 83. minuti pri rezultatu 2:2 nije iskoristio jedanaesterac.

Hajduk je prvenstvo otvorio s dva neugodna gostovanja, u 1. kolu je poražen u Brodu pa premijerni susret pred pakračkom publikom, koji se igra 9. rujna u 17 sati (subota) protiv NAŠK-a iz Našica, očekuje s tek jednim osvojenim bodom na svom kontu.

U Vukovaru je Hajduk nastupio u sljedećem sastavu: Matijašević, Komljenović (od 90' V. Svjetličić), Baškiera, K. Šugić, Lesičak (od 76' Luksetić), Petrović, B. Prohaska, Cerovečki, Bača (od 82' I. Šugić), Stokić (od 72' Mijić), Jirasek. Trener: Viktor Trbara.

Prvenstvo je započelo i u 2. Županijskoj nogometnoj ligi u kojoj nas ove sezone predstavljaju Dobrovac i Croatija iz Donje Obriježi. Voljom ždrijeba naši predstavnici prvenstvo su otvorili međusobnim susretom u 1. kolu koji je odigran u nedjelju u Dobrovcu, a pogotkom Viskovića slavio je domaćin 1:0. Čvrsta utakmica dva sportska rivala donijela je očekivano neizvjestan, ali i obostrano korektan meč u kojem je domaći trener Gurdon uspio nadmudriti kolegu iz Obriježi Škariota te vrlo dobru momčad Croatije kući poslati bez boda. Podsjetimo, Obriježani ove sezone imaju, barem na papiru, moćan sastav predvođen iskusnim Kovačićem, Giacomettijem te povratnikom Bahnikom. Momčad je to koja bi ovaj poraz morala brzo zaboraviti i već od narednog kola krenuti prema vrhu prvenstvene ljestvice.