Hajdukovi kadeti (godišta 2000., 2001. i 2002.), kao i stariji pioniri (godišta  2003. i 2004.)  natjecat će se u 1. kvalitetnoj ligi u kojoj su 14 ponajboljih nogometnih klubova iz četiri slavonske županije  iz Nove Gradiške,  Požege, Pleternice, Slavonskog Broda, Đakova, Belišća, Vinkovaca, Vukovara, Županje, Višnjevca, Osijeka. Prvenstvo im počinje početkom rujna, a mladi Pakračani će biti domaćini nedjeljom prijepodne.

Igrači u oba ova uzrasta pripreme su započeli  22. srpnja.

Kod kadeta, trenera Siniše Grubišića se odazvalo na trening 11 igrača dok su neki još na moru. Nejasan je još uvijek status Tvrtka Krpana koji je na pripremama sa zagrebačkim Dinamom, kao i Filipa Vuića koji je na priprema Slaven Belupa iz Koprivnice. Iz Pleterenice je najavljen povratak 16-godišnjih Matije Vuića i Brune Pierobona. Prijelazni rok još traje i sigurno će biti još dolazaka jer je ova atraktivna liga primamljiva za ambiciozne igrače i iz susjednih gradova što potvrđuje dolazak i Daruvarčana braće Anić, Ive (starijeg pionira) i  Nikole (kadeta)

Treneru Darku Kelemenu se na prozivku odazvalo 14 igrača, ali i tu su u tijeku godišnji odmori, a ima još najavljenih dolazaka.

Osim na stadionu kadeti će imati pripreme i dijelom na Planinarskom domu Omanovac.

Izvan županijskog nogometnog saveza Požege od Hajdukovih selekcija natjecat će se i predpočetnici  (2009. i mlađi). Kako naš županijski savez nema ligi za tu starosnu kategoriju, kao i lani Hajdukovi predpočetnici će se natjecati u ligi Bjelovarsko-bilogorskog saveza.