banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

1 3 Medium

Uskoro započinje čarobno blagdansko vrijeme u TZ Zlatnom Papuku i Zlatnoj Slavoniji tijekom kojeg će netaknuta priroda najljepše slavonske planine zasjati tisućama lampica i na mjesec dana postati mjestom za uživanje u zimskim radostima i čaroliji blagdana.

U Veliku dolazi najposebnija blagdanska priča – Ninina čarobna Shhhuma – u kojoj će od 6. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. posjetitelji uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, klizalištu, glazbenim večerima i zabavnom programu, a sve to na zaista posebnoj lokaciji – u aquaparku na samom ulazu u Park prirode Papuk.

2 4 Medium

Prosinac sa sobom nosi posebnu čaroliju, osjećaj zajedništva i dobre emocije – sve što pruža advent u Aquaparku Shhhuma. Ninina čarobna Shhhuma svoja vrata otvorit će u utorak 6. prosinca, na blagdan Svetog Nikole, puštanjem lampiona u nebo i paljenjem lampica, a advent za pamćenje upotpunit će svakodnevni bogati glazbeni program, klizalište na preko 270 m2 i program za djecu - druženje s Djedom Mrazom, zabava s maskotama, nastupi na ledu i veliki doček Nove godine u podne.

3 1 Medium

Ninina čarobna Shhhuma mjesto je koje, uz odličnu zabavu, nudi i izvrsnu gastronomiju. Posjetitelji adventa u Velikoj moći će kušati domaće proizvode lokalnih proizvođača, vrhunska vina i džinove, ali i izvrsne specijalitete u više od 20 gastro kućica koje će predstaviti izvorne okuse Zlatne Slavonije i moderne interpretacije tradicionalnih recepata.

Zimska idila adventa u Aquaparku Shhhuma jedinstveno je iskustvo za sve uzraste koje će dočarati čaroliju blagdana i božićnog vremena na području podno Papuka gdje će topli ugođaj i dobrodošlica stvoriti bajkoviti doživljaj ove destinacije.

4 1 Medium

Mjesec dana punih čari adventa, zimskih radosti i bogate gastronomije očekuju sve posjetitelje Ninine čarobne Shhhume, ali i čitave Zlatne Slavonije. Uz Nininu čarobnu Shhhumu, blagdane u TZ Zlatnom Papuku upotpunit će adventi u Kaptolu, Jakšiću i Brestovcu koji će još jednom pokazati zašto je ova destinacija omiljen odabir za bajkovito božićno vrijeme i stvaranje lijepih uspomena.

5 Medium

Više informacija i program Ninine čarobne Shhhume: www.shhhuma.com

Doživi Zlatnu Slavoniju:  https://visitslavonia.hr/

Logo TZ PSZ i HTZ 1

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić