U Velikoj županijskoj vijećnici Požeško-slavonske županije jučer je održan radni sastanak na kojem su sudjelovali ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić i njegov pomoćnik Davor Huška, zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković i saborski zastupnik Franjo Lucić prilikom čega su predstavili program ministarstva i način rada u europskom parlamentu, stoji na službenim stranicama Požeško - slavonske županije.

IMG_1755

Župan Alojz Tomašević okupio je sve načelnike, gradonačelnike i poduzetnike koji su imali priliku razgovarati o problemima svojih jedinica, njihovom napretku i povlačenju sredstava iz fondova Europske unije. „Ovaj sastanak je vrlo konstruktivan budući da naše ministarstvo ima dobru suradnju sa svim gradovima i općinama, a sve jedinice lokalne samouprave imaju puno projekata spremnih za financiranje iz EU fondova. Kao ministar iz Slavonije imam želju pomoći svima u Slavoniji i razvijati sve općine i gradove Požeško-slavonske županije“, izjavio je ministar Tolušić.

IMG_1765

Ovom sastanku prisustvovali su i predstavnici naša dva grada, lipički gradonačelnik Vinko Kasana te Marijan Širac, u ime pakračke gradonačelnice Anamarije Blažević.

FOTOGRAFIJE: www.pszupanija.hr