kino vikend

U pakračkoj kino-dvorani ovog se vikenda emitiraju dva filma, animirani „Divlji robot“ od 17 sati te horor-triler „SMIJEŠAK 2“ od 19 sati (oba u petak i nedjelju).

17.00 Divlji robot

Epska pustolovina prati putovanje robota – ROZZUM 7134, skraćeno “Roz” – koji doživi brodolom na pustom otoku i mora naučiti prilagoditi se okolišu, postupno gradeći odnose sa životinjama i postajući usvojitelj guske siročeta. Snažna priča o samootkrivanju, uzbudljivo istraživanje mosta između tehnologije i prirode i dirljivo istraživanje o tome što znači biti živ i povezan sa svim živim bićima.

Žanr: animirani, avantura

Redatelj: Chris Sanders

Glasovi: Vanda Winter, Filip Riđički, Lovro Juraga, Sara Carević, Darko Janeš

Trajanje filma: 101 minuta

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=YUlARjCw6D0&ab_channel=Editus

19.00 SMIJEŠAK 2

Dok se priprema za najveću turneju svoje karijere, Skye se suočava s noćnim morama koje je prate na svakom koraku, prijeteći da unište sve za što je radila. Hoće li uspjeti savladati unutarnje demone i zadržati hladnu glavu usred kaosa svjetske slave, ili će je mračne sile povući u ponor iz kojeg nema povratka?

Žanr: triler, horor, misterija

Redatelj: Parker Finn

Glume: Naomi Scott, Kyle Gallner, Rosemarie DeWitt, Raúl Castillo, Dylan Gelula, Lukas Gage, Ray Nicholson, Peter Jacobson, Miles Gutierrez-Riley

Trajanje filma: 132 minute

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Htj58qFZLMk&ab_channel=BlitzHrvatska

Izvor: KPD „Sloga“