Iz Grada poručuju da će odlukom gradonačelnice Anamarije Blažević svi pakrački srednjoškolci, bez obzira koju srednju školu (i gdje) pohađaju, dobiti po 4 platnene i perive zaštitne maske s logom grba Grada Pakraca.

Učenici srednjih škola s prebivalištem na području Grada Pakraca svoje maske mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice ( ili potvrde/dokaza o upisu školske godine) svakim radnim danom od 8 do 15 sati u uredu br. 128 gradske uprave (prvi kat desno), od danas, 4. rujna od 12.00 sati!

Učenici koji nastavu pohađaju u drugim gradovima, ukoliko prije odlaska na svoja mjesta boravišta ne preuzmu masku ili ju ne mogu podići radi kasnog povratka (poslije 15 sati) maske mogu preuzeti u istom uredu u petak 11. rujna do 16 sati. Ako nisu u mogućnosti ni na ovaj način , trebaju se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odlukom gradonačelnice, sredstva za potrebe učenika, planirana u proračunu Grada Pakraca u 2020. godini, raspoređuju se i za nabavku radnih bilježnica osnovnoškolcima te kajdanki učenicima glazbene škole.