banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Oko 150 Pakračana sinoć je uživalo u prvoj večeri Kina pod zvijezdama organiziranog u izvanrednom ambijentu dvorišta kurije Janković.

Iako je na repertoaru bio hvaljeni američki igrani film "Čudo", koji je i na internetu dostupan u dva klika, Pakračani su svojim odazivom još jednom potvrdili da su spremni podržati ovakva društvena okupljenja. Doduše, film ste možda negdje i pogledali, međutim, sigurno ne u narodnom ambijentu ležeći po travi i na toploj prostirci, sjedeći na improviziranim stolcima od drvenih paleta ili onim načinjenih od sijena. Sve to u društvu prijatelja ili obitelji za ravno nula kuna. Novac, ako ste ga već ponijeli, mogli ste potrošiti na klasičan kino support u vidu hrskavih Robijevih kokica, toplih hot-dogova ili Barčanovog hladnog "Grofa" - sve to po popularnim cijenama.

Do posljednjeg mjesta popunjeni lokalni Cinestar sinoć, kao i prepuno dvorište kurije neki dan za vrijeme "Kulturnog piknika", ujedno su i poruka građana da bi ovo "dobro dvorište" trebalo živjeti češće, barem preko ljeta, jer ljudi od sadržaja doista ne traže puno. Jedanput glazba s Nešom, drugi put neki film pa pomalo vikendima... A za prvu ruku, kako doznajemo od Gabrijele Sabo Seleši, slijedi nastavak Kina pod zvijezdama s novim filmom Lady Gage "A Star Is Born".

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić